ONZE DIENSTEN


DAKGOOT REINIGING

Voorkom verstoppingen door blad en naaldafval met onze dakgoot reiniging. Frequent je goten reinigen voorkomt dat je die moet repareren of vernieuwen. Bij een verstopping kan een dakgoot namelijk lekken en breken onder het gewicht van het opgehoopte vuil en water. Omdat een verstopte dakgoot het water niet goed afvoert, zal het overtollige water bovendien over de rand en zo ook over de gevel lopen met schimmels en vochtschade tot gevolg.


GLAS BEWASSING

Kristal heldere ramen, ook op lastige plekken, via onze glas bewassing.

Vlekkeloze ramen dragen bij aan een professionele uitstraling van je huis of kantoor. Maar ook voor jezelf (of je medewerkers) is het prettig als je door fris gewassen ramen kan kijken. Regelmatig glasonderhoud zorgt bovendien niet alleen voor meer professionaliteit, het verlengt ook de levensduur van je glas en kozijnen. De glasrubbers of glaskit blijft zo langer goed.


ZONNEPANELEN REINIGING

Tot 15% meer rendement na het laten schoonmaken van je zonnepanelen.

Wist je dat als je je zonnepanelen door ons laat schoonmaken, het rendement met wel 15% kan stijgen? Net als de rest van je huis, hebben ook je zonnepanelen onderhoud nodig. Het is dus belangrijk dat je je zonnepanelen door een specialist laat reinigen. Liggen je zonnepanelen op een moeilijk bereikbare plek? Dat is voor ons geen probleem!


VLOEREN ONDERHOUD

Wij maken alle soorten vloeren schoon: marmer, linoleum, enz

Een goed schoonmaakonderhoud van je harde vloeren is alleen mogelijk door deze vloeren periodiek een grote onderhoudsbeurt te geven. Het in de was zetten van linoleum vloeren is een bekende vorm van vloeronderhoud, zeker bij scholen en ziekenhuizen. Onze professionals hebben jarenlange ervaring met (machinaal) reinigen van vloeren.


GEVEL REINIGING

Een sterk vervuilde gevel weer brandschoon krijgen? Dat kan!

Door middel van gevelreiniging is het mogelijk om hardnekkig vuil van de gevel van jouw huis of kantoor te verwijderen, waardoor deze terug haar authentieke uitstraling zal krijgen. Wanneer je op een bepaald ogenblik je pand wenst te verkopen, spreekt het voor zich dat deze veel meer waard is met een mooie gevel dan wanneer deze er echt vuil uitziet.


GALERIJ EN PORTIEK 

De galerij of portiek van een flat laten schoonmaken? Wij regelen het! 

Gedeelde ruimtes zoals het trappenhuis, de galerij of gedeelde bergingen moeten goed worden onderhouden en regelmatig een schoonmaakbeurt krijgen. Het is zonde om bij gebrek aan tijd een trappenhuis of portiek te laten verslonzen. Wij zorgen ervoor dat gezamenlijke ruimtes van flats, appartementsgebouwen en kantoorgebouwen in top conditie blijven.


OPLEVERING SCHOONMAAK

Je woning of kantoor maken wij weer schoon voor de verkoop of verhuur.

Bij een opleveringsschoonmaak worden door ons alle ruimtes van een huis of kantoor gebruiksklaar opgeleverd. Zo kan je het pand zelf betrekken of kan je je huurders deze laten betrekken. Een oplevering schoonmaak is ook ideaal wanneer jij je pand wilt verkopen en het een frisse schoonmaakbeurt wilt geven voordat er eventuele kopers komen kijken.