ONZE DIENSTEN


DAKGOOT REINIGING

Voorkom verstoppingen door blad en naaldafval met onze dakgoot reiniging. Frequent je goten reinigen voorkomt dat je die moet repareren of vernieuwen. Bij een verstopping kan een dakgoot namelijk lekken en breken onder het gewicht van het opgehoopte vuil en water. Omdat een verstopte dakgoot het water niet goed afvoert, zal het overtollige water bovendien over de rand en zo ook over de gevel lopen met schimmels en vochtschade tot gevolg.


GLAS BEWASSING

Kristal heldere ramen, ook op lastige plekken, via onze glas bewassing.

Vlekkeloze ramen dragen bij aan een professionele uitstraling van je huis of kantoor. Maar ook voor jezelf (of je medewerkers) is het prettig als je door fris gewassen ramen kan kijken. Regelmatig glasonderhoud zorgt bovendien niet alleen voor meer professionaliteit, het verlengt ook de levensduur van je glas en kozijnen. De glasrubbers of glaskit blijft zo langer goed.


ZONNEPANELEN REINIGING

Tot 15% meer rendement na het laten schoonmaken van je zonnepanelen.

Wist je dat als je je zonnepanelen door ons laat schoonmaken, het rendement met wel 15% kan stijgen? Net als de rest van je huis, hebben ook je zonnepanelen onderhoud nodig. Het is dus belangrijk dat je je zonnepanelen door een specialist laat reinigen. Liggen je zonnepanelen op een moeilijk bereikbare plek? Dat is voor ons geen probleem!


VLOEREN ONDERHOUD

Wij maken alle soorten vloeren schoon: marmer, linoleum, enz

Een goed schoonmaakonderhoud van je harde vloeren is alleen mogelijk door deze vloeren periodiek een grote onderhoudsbeurt te geven. Het in de was zetten van linoleum vloeren is een bekende vorm van vloeronderhoud, zeker bij scholen en ziekenhuizen. Onze professionals hebben jarenlange ervaring met (machinaal) reinigen van vloeren.


GEVEL REINIGING

Een sterk vervuilde gevel weer brandschoon krijgen? Dat kan!

Door middel van gevelreiniging is het mogelijk om hardnekkig vuil van de gevel van jouw huis of kantoor te verwijderen, waardoor deze terug haar authentieke uitstraling zal krijgen. Wanneer je op een bepaald ogenblik je pand wenst te verkopen, spreekt het voor zich dat deze veel meer waard is met een mooie gevel dan wanneer deze er echt vuil uitziet.


GALERIJ EN PORTIEK 

De galerij of portiek van een flat laten schoonmaken? Wij regelen het! 

Gedeelde ruimtes zoals het trappenhuis, de galerij of gedeelde bergingen moeten goed worden onderhouden en regelmatig een schoonmaakbeurt krijgen. Het is zonde om bij gebrek aan tijd een trappenhuis of portiek te laten verslonzen. Wij zorgen ervoor dat gezamenlijke ruimtes van flats, appartementsgebouwen en kantoorgebouwen in top conditie blijven.


OPLEVERING SCHOONMAAK

Je woning of kantoor maken wij weer schoon voor de verkoop of verhuur.

Bij een opleveringsschoonmaak worden door ons alle ruimtes van een huis of kantoor gebruiksklaar opgeleverd. Zo kan je het pand zelf betrekken of kan je je huurders deze laten betrekken. Een oplevering schoonmaak is ook ideaal wanneer jij je pand wilt verkopen en het een frisse schoonmaakbeurt wilt geven voordat er eventuele kopers komen kijken.


ROLLUIK REINIGING

Wij maken alle soorten rolluiken schoon, zodat ze er weer nieuw uitzien!

Rolluiken beschermen je woning of bedrijf tegen inbraak, nieuwsgierige blikken en de zon, maar hebben zelf bescherming nodig tegen vuil en extreem weer. Door regelmatig je rolluiken te reinigen blijven ze er goed uitzien en bescherm je ze tegen schade en defecten. Het verlengt de levensduur en zorgt voor optimale werking, zodat het pantser niet vastloopt.


INTERIEUR VERZORGING

Wij maken het interieur schoon van elke horecazaak, kantoor of school!

Vind je dat ook zo’n gedoe om het interieur van je horecazaak, kantoor of school netjes te houden? Laat dan dan aan ons over en wij zorgen ervoor dat het interieur van jouw gebouw weer lekker fris en schoon is. Zo heb je geen gedoe met schoonmaakmiddelen en kost het je geen kostbare tijd. Wij zorgen ervoor dat iedereen in een schone horecazaak, kantoor of schoolgebouw kan verblijven.


VEEL GESTELDE VRAGEN

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, wij doen niet aan abonnementen. We maken samen afspraken welke werkzaamheden je door ons wil laten uitvoeren en hoe vaak in een bepaalde periode. Na het uitvoeren van de werkzaamheden kan je eenvoudig betalen via pin of contant. Je betaald bij ons dus achteraf.

Hoe vaak komen jullie schoonmaken?

Wij komen schoonmaken volgens een afspraak die we samen met jou maken. Heb je bijvoorbeeld een grote boom in de straat staan? Dan adviseren wij dat we 2x per jaar langskomen om de dakgoot schoon te maken. Aan de achterzijde komen we 1x per jaar. Zo kijken we per onderdeel wat noodzakelijk is in jouw situatie en daar maken we samen afspraken over.

Komen jullie op afspraak?

Ja, wij komen op afspraak bij jou langs. Zo kan je zelf aanwezig zijn bij het uitvoeren van de werkzaamheden en na afronding van de werkzaamheden kan je ons eenvoudig via pin of contant betalen.

Wat is de beste tijd om de dakgoten te laten reinigen?

De meeste mensen denken dat het reinigen van de dakgoten enkel nodig is in de herfst, maar in werkelijkheid is het noodzakelijk dat het hele jaar door te doen, anders kunnen er verstoppingen ontstaan. Hoe vaak wij het beste langs kunnen komen, is ook erg afhankelijk van de situatie in de straat. Bijvoorbeeld: als er veel bomen of grote bomen in de straat staan, dan moeten we vaker komen. Ook als er geen bomen in de straat staan, is het noodzakelijk om periodiek de dakgoten te laten reinigen. Alleen als het heeft gevroren, dan kunnen wij de dakgoten niet reinigen.